Do Ústí nad Orlicí na podzim zamíří česká i slovenská hudební špička

Do Ústí nad Orlicí na podzim zamíří česká i slovenská hudební špička

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Rockové koncerty nejsou jen výsadou letní festivalové sezony. V Pardubickém kraji si je užijete i na podzim! Pořadatelé z Rock Is Not Dead totiž nezahálí a pro všechny fanoušky chystají hned několik zajímavých koncertů, které nenechají žádného opravdového rockera chladným. V podhůří Orlických hor to letos na podzim bude hudebně hodně vřít!

25. září 2015 přijede do ústeckoorlického kulturního domu karvinská skupina DOGA a slovenští KONFLIKT. Doga zde představí svou novou desku DETOX.

Punk – rock je môj život“, zpívají členové legendární punkové kapely Konflikt. Spolu s těmito slovenskými rebely budete mít příležitost oslavit 25 let působení na punk–rockovém hudebním poli.

Další akcí, která bude určitě stát za to, je trojkoncert COCOTTE MINUTE, IMODIUM a NIL, pro který pořadatelé vybrali první listopadový víkend, přesněji 6. listopadu 2015.

Pražští maséři crossoverové scény Cocotte Minute po roční přestávce začínají opět koncertovat, což je pro všechny jejich fanoušky skvělá zpráva. CM jsou známí svou nezaměnitelnou živou prezentací, velkolepou show, hudební profesionalitou a precizním zvukem. A protože nyní připravují nový materiál, ve zcela novém designu zamíří i do Ústí nad Orlicí.

Totéž lze říci o stále velmi mladých, a přitom už zkušených mazácích Imodium z Broumova, kteří si svojí energickou muzikou získali srdce mnoha mladých slečen. Aby toho nebylo málo, tyto dvě skvělé party doplní stále velmi nedoceněná českotřebovská skupina Nil s výbornou frontmankou Hankou Kosnovskou. Hned tři parádní kapely na jednom podiu v jeden den. A to už stojí za to přijít, obzvlášť, když vstupné v předprodeji začíná na 200 Kč!

Lze však předpokládat, že vrcholem podzimních koncertů budou 4. prosince 2015 slovenští HORKÝŽE SLÍŽE, kterým bude předskakovat pardubická trash-punková skupina PROMILE. Koncert bude den před Mikulášem a tak pořadatelé slibují, že půjde o hodně vypečený čertovskomikulášký večírek plný muziky, ale i dárečků pro návštěvníky.

Poslední akcí roku 2015 pak bude vánoční párty se skupinami ZAKÁZANÝ OVOCE,VOLANT,DĚDOVY BLECHY A EXISTENCE NOVÉ DOBY a to sobotu 19. prosince 2015.

Již s předstihem Rock Is Not Dead Team také prozradil velký tahák hned na začátek roku 2016. ALICE & DAN BÁRTA, to je start, který všechny pamětníky nejen že potěší, ale doslova nadchne. Obzvlášť, když lze tušit, že toto spojení zas dlouho k vidění nebude. Tak si do kalendářů zaškrtněte tučně 5. únor 2016!

Další hudební lahůdky pořadatelé zveřejní v průběhu podzimu na svých stránkách www.rockisnotdead.cz.

Vstupenky na všechny zmiňované koncerty jsou v prodeji od 1. července 2015 a to v infocentrech Ústí nad Orlicí, Česká Třebová, Litomyšl, Vysoké Mýto, Choceň, Žamberk a nebo online na stránkách www.rockisnotdead.cz/vstupenky. Vstupenky zakoupené v předprodeji jsou slosovatelné o skvělé ceny! 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!