Třetí ročník Prigl open airu 2015 startuje již tuto sobotu!

Třetí ročník Prigl open airu 2015 startuje již tuto sobotu!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Brněnská přehrada se již potřetí otřese pod jedním z největších festivalů na jižní Moravě. Letos je areál 5x větší a disponuje pětinásobkem zahraničních headlinerů. I přesto, že se jedná o denní festival a hlavní program bude přes den, tento rok pojede program celou noc až do rána! 

Headlinerem hlavní stage Prigluu 2015 je jeden z nejlepších světových tech-house DJs a producentů, vlastník významného labelu Deeperfect, Stefano Noferini! Další z potvrzených headlinerů tohoto ročníku jsou autoři nesmrtelných hitovek Sunshine či Yimania, dlouholetí aktivní producenti a DJs, legendární belgičtí Filterheadz! Na open air festivalu se Filterheadz představí poprvé a bude to právě na Priglu. 

Z dalších umělců třeba zmínit i vynikajícího Angyho Kora nebo Luigiho Madonnu. A nebude chybět ani česká špička – DJka Lucca a pánové Kaisersoze či Orbith.

Předprodej vstupenek běží v síti Ticketpro (www.ticketpro.cz) a prostřednictvím služby SMS TICKET (www.smsticket.cz) do pátku 17.7.2015 22:00 h. Pak bude možné zakoupit vstupenky přímo na festivalové pokladně.

Veškeré organizační pokyny, info o účinkujících, o možnosti ubytování atd. se dozvíte na http://www.priglopenair.cz/ a FB stránkách https://www.facebook.com/PriglOpenAir/.

Místo konání: 18.07.2015 od 12 hodin Autocamp Obora, Brno

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Brněnská přehrada

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!