Muzejní noc v Grévinu: volné vstupenky, jazz a Louis Armstrong

Muzejní noc v Grévinu: volné vstupenky, jazz a Louis Armstrong

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


To nejlepší z jazzových standardů a balad v podání živé hudby pod dohledem legendy všech legend Louise Armstronga. Grévin Praha nabízí u příležitosti Muzejní noci jedinečný kulturní zážitek v sugestivní atmosféře nejzábavnějšího interaktivního voskového muzea v Praze. A navíc – kdo v sobotu 13. června dorazí do Celetné ulice mezi 19. a 23. hodinou, dostane k jedné zakoupené vstupence druhou zdarma.

Unikátní večer podkreslí živá hudba v podání excelentního tria hudebníků: Sáry Bukovské (klavír), Athiny Langosky (zpěv) a Šimona Marka (violoncello). Muzeem Grévin se tak rozezní to nejlepší z jazzu, swingu, soudobé hudby českých i světových autorů a návštěvníky čeká také malý exkurz do filmové hudby.

Na kvalitní umělecké představení dohlédne ten nejpovolanější – americký zpěvák a trumpetista Louis Armstrong, který se při této příležitosti přesune do lobby z druhého patra expozice, kde normálně dělá společnost českým hudebním géniům Bedřichu Smetanovi a Antonínu Dvořákovi.

„Při příležitosti pražské muzejní noci chceme návštěvníkům nabídnout možnost strávit příjemný večer v uvolněné a kulturní atmosféře prosycené kvalitní hudbou a zajímavým zážitkem z prostředí naší expozice. Proto jsme připravili speciální akci – ke vstupence zakoupené mezi devatenáctou a třiadvacátou hodinou obdrží návštěvník druhý lístek zdarma,“ říká Daniela Pedret, ředitelka marketingu a komunikace Muzea Grévin.

Návštěvníci v muzeu Grévin najdou výjimečný zážitek, který zprostředkuje více než 80 největších osobností světové i české kultury, historie a šoubyznysu. Atmosféra muzejní noci pak přímo vybízí k toulkám uličkami staré Prahy, při níž hosté narazí na Franze Kafku, Jana Husa, Karla IV. nebo na Rabiho Löwa se svým hliněným parťákem Golemem. Ve staropražské kavárně tráví čas Švejk společně s Bohumilem Hrabalem a Karlem Čapkem, mozartovské divadelní prostředí zase nabízí setkání s Milošem Formanem, Lucii Bílou nebo Gérardem Depardieu.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!