Že móda a labužnictví nepatří k sobě? Omyl! Zkuste Prague Fashion (a Local Food) Market

Že móda a labužnictví nepatří k sobě? Omyl! Zkuste Prague Fashion (a Local Food) Market

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kdo nevěří, ať běží na open air akci na Smíchovskou náplavku 27. a 28. června, oba dny mezi 11. a 19. hodinou. Symbióza nezávislé módy, šperků a designu představí desítky designérů a návrhářů z celé České a Slovenské republiky.

Vyberou si i muži a děti a připraven bude doprovodný program, živá hudba, občerstvení a hlavně slunce, móda a voda. Trh pořádají módní značky Lovemusic a Plazmalab, kterým se už několik let daří organizace hojně navštěvovaných společenských akcí. Cílem je vytvořit místo kreativního sdílení a podpořit lokální prodejce.

V rámci open air Prague Fashion Marketu proběhne už 13. června od 11 do 20 hodin také pokračování trhu s lokálními potravinami a dobrotami Local Food Market. Ten se pro velký úspěch stává nedílnou součástí módního trhu. Na akci se představí ty nejlepší restaurace z Prahy 2 na Náměstí Míru.

Pro inspiraci například mexická Las Adelitas, nefalšovaná americká Bad Jeff's Barbeque, hotdogová Dirty Dog Street Food či středomořská Olive Point. Na exotické pivko láká The Candy Store, na opravdové šampaňské a vína z různých regionů Francie zase podnik Antoine Philippe.

Možnost ochutnat město jinak, ale i nasát atmosféru lokálních specialit z celého světa si určitě nenechte ujít. Samozřejmostí budou varianty jídel pro vegetariány a vegany. Kromě dobrot bude připraven také doprovodný program, živá hudba a aktivity pro děti.

Vstup na obě akce je zdarma, domácí mazlíčci vítáni.

Více informací zde

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!