Horní Počernice přivítají 45. ročník festivalu Divadlo v přírodě

Horní Počernice přivítají 45. ročník festivalu Divadlo v přírodě

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Tradiční dvouměsíční festival Divadlo v přírodě je nejstarší a ojedinělá přehlídka ochotnických divadelních souborů v ČR konaná pod širým nebem. Festival slibuje romantické večery v záři reflektorů plné pohádek, muzikálů a komedií. Na programu jsou tituly jako Mauglí, Princezna Solimánská a Rozmarné léto  z tvorby hornopočernického sdružení, které letos nastudovalo navíc 4 premiéry, a také hostujících souborů z Prahy a okolí. 

Slavnostní zahájení se uskuteční v sobotu 16.5. ve 21.00 představením Strašidlo Cantervillské v podání místního souboru Právě začínáme.

"Dramaturgii festivalu stavíme na základě recenzí a doporučení", říká Martina Prudilová z pořadatelského Divadla Horní Počernice, "jde nám vždy o spokojenost diváků". Diváci se tak mohou těšit například na hru Šakalí léta, která byla oceněna nejen 6 cenami na celostátní přehlídce Divadelní piknik Volyně, ale také nadšenými kritiky

„Tyláci" hráli své představení v poslední den přehlídky a jako vždy před zcela vyprodaným divadlem. Někteří diváci přišli na představení potřetí i počtvrté. A to nejen na své známé a přátele, ale zkrátka proto, že se jim představení líbí. Předvedli doslova výbuch nadšení a energie. Podle diváků představení patřilo k nejlepším na přehlídce", napsal Denik.cz.

Pro malé publikum je připraven dětský dobrodružný fantasy muzikál s okouzlující hudbou a klasickým příběhem boje dobra se zlem HAGBANINO PROKLETÍ (Hagbane´s Doom) z pera Nicka Perrina, hrají a zpívají Dětská Studia s.r.o.

Podrobný program celého festivalu a veškeré instrukce naleznete zde. 

Vstupné /zakoupení na místě, předprodej není/:

  • Odpolední představení: děti od 3 do 12 let 30,- Kč, všichni ostatní 50,- Kč, rodinné vstupné 120,- Kč (2 dospělí + 2 děti nebo 1 dospělý + 3 děti)
  • Večerní představení: jednotné vstupné 50,- Kč
  • Ušetřit můžete zakoupením permanentní vstupenky v ceně 500,- Kč, která platí na všechna představení pro veřejnost pro dvě osoby nebo v ceně 250,- Kč pro jednoho.
  • Rezervace se předem nedělají. Pořadatel doporučuje deky a deštníky s sebou.

Pořadatel festivalu: Kulturní centrum Horní Počernice, příspěvková organizace, Votuzská 379/11, 193 00 Praha 20 – Horní Počernice, tel. 281920326, www.divadlopocernice.cz, e-mail: divadlo@divadlopocernice.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Divadlo Horní Počernice

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!