Francouzská zpěvačka Indila míří do Prahy

Francouzská zpěvačka Indila míří do Prahy

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Speciální koncert této populární francouzské R&B zpěvačky a skladatelky, vlastním jménem Adily Sedraïy v pražském Foru Karlín 24. května 2015. Spolu s éterickou Indilou vystoupí jako hosté slovenské zpěvačky Jana Krischner & Band a Kristina.

Půvabná Indila zabodovala v loňském roce singlem "Dernière Danse“. Video má na serveru YouTube.com v tuto chvíli už přes 170 miliónů zhlédnutí. Třicetiletá zpěvačka debutovala albem "Mini World“, za které už získala ve Francii trojnásobnou platinovou desku a v rámci World Music Award hned několik nominací. Prodej alba čítá  přes 250 tisíc kusů. Obrovský zájem zaznamenala také v České republice. Své místo si vydobyla i v rádiovém éteru. Indila vystoupí v Česku vůbec poprvé. Známé jsou i její další hity jako „Love Story“, „Tourner Dans Le Vide“ či „S.O.S.“.

Pražský koncert se uskuteční 24. května v unikátním multifunkčním prostoru Forum Karlín, již disponuje fantastickou akustikou. V rámci večera vystoupí jako hosté slovenské hvězdy – Jana Kirschner & Band a Kristina.

Slovenka Jana Kirschner se proslavila albem“ „V cudzom meste“, za které získala ceny Hudobnej akadémie ve dvou kategoriích: Umělec roku a Album roku. Rodačka ze slovenského Martina je živoucím důkazem, že hranice žánrů jsou od toho, aby je umělec překonával. Kirschner v loňském roce vydala dvojalbum – „Moruša Biela“ a „Moruša Čierna“. Kritika ocenila především její první hudební dílo.

Druhý díl dvojalba pak podle odborníků ukazuje, že Jana Kirschner pod vedením svého partnera, producenta Eddieho Stevense opravdu dospěla.

Kristina se dostala do povědomí písní „Horehronie“, s kterou se probojovala do soutěže Eurovision Song Contest 2010. A o rok později nazpívala „Life is a game“, oficiální hymnu  Mistrovství světa v ledním hokeji. Kristina bez problémů vyprodává sály nejen ve  Slovenské republice. Publikum její nádherný hlas, který nezaváhá ani při akustických koncertech, vždy oceňuje potleskem ve stoje.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Forum Karlín nabízí i další akce

Umělci: Jana Kirschner

Místo konání: Forum Karlín

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!