Britští Archive vystoupí již tuto středu v Praze. Přivezou s sebou i svůj film

Britští Archive vystoupí již tuto středu v Praze. Přivezou s sebou i svůj film

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Elektro rockový kolektiv Archive s více než dvacetiletou historií k nám brzy přijede v rámci Restriction 2015 tour. Už v polovině týdne se představí v pražské Lucerně. Brněnští fanoušci se ale dočkají také, dokonce o den dříve. 17. března je bude hostit klub Fléda.

Zatím nejambicióznější živá projekce. Alespoň tak by se podle posledních informací dala tour odhadnout. I samotný zakladatel Darius Keeler tvrdí, že pro kapelu je koncertní provedení velmi důležité. Snaží se udělat každé turné jedinečné a zvláštní. Právě díky tomuto postoji se publikum bude moci těšit i na projekci filmu Axiom.

Čtyřiceti minutový počin vznikl v loňském roce ke stejnojmenné desce, jejíž obsah je zároveň soundtrackem. Film sklízel velký úspěch a byl například vybrán na filmový festival Sundance. Zaposlouchat se tedy budete moci i do starších kousků. A kdo nebyl třeba dlouho v kině, může to brát jako vhodnou kompenzaci. Archive na svých fanoušcích evidentně nešetří a chtějí ohromit i vizuálně. Kapela navíc slibuje dvouhodinovou show. Přijďte se ale přesvědčit osobně.

17. 3. 2015 klub Fléda, Brno
18. 3. 2015 Lucerna music bar, Praha

  • 19:00 - OTEVŘENÍ KLUBU
  • 20:30 - PROJEKCE FILMU AXIOM
  • 21:30 - ZAČÁTEK KONCERTU

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Lucerna Music Bar nabízí i další akce

Umělci: Archive

Místo konání: Lucerna Music Bar

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!