Apassionata - nejúspěšnější evropská jezdecká show přichází s mimořádným programem

Apassionata - nejúspěšnější evropská jezdecká show přichází s mimořádným programem

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Apassionata - nejúspěšnější evropská jezdecká show se podeváté vrací do České republiky. Tentokrát však s mimořádným programem nazvaným Golden path neboli Zlatá cesta. Těšte se na magická setkání koní a lidí a romantický příběh vyprávěný v sedlech.

Dobrodružství a tajemství na vás letos čeká při představení APASSIONATA, evropské nejúspěšnější rodinné zábavné show s koňmi. Tomu již nyní napovídá její název: jmenuje se Zlatá cesta a bude se konat v letech 2014/2015 ve 30 evropských městech – od Prahy po Helsinky.

Dlouholetí příznivci show APASSIONATA si přijdou na své, stejně tak i diváci, kteří tohle zcela mimořádné představení chtějí navštívit poprvé: Kromě osvědčené koncepce uceleného uměleckého díla s působivou, speciálně komponovanou hudbou, velkolepými světelnými efekty, skvělým jezdectvím a tanečním uměním a samozřejmě s nádhernými koňmi, přinese toto vystoupení také celou řadu novinek.

APASSIONATA například slibuje dosud nevídané kaskadérské kousky jezdců. Představí se i mnoho nových plemen koní, kteří předvedou své umění, samozřejmě opět společně s nejlepšími evropskými jezdci. Kromě toho nebudou chybět ani poetické scény, drezúra a volný styl, stejně jako okouzlující komediální program s malými čtyřnohými hvězdami.

Publikum okouzluje již více než 10 let kombinací společného vystoupení lidí a koní. Opět vás čeká rodinná show, ve které se představí přes 40 koní, nejlepší evropští jezdci, krásná hudba a úžasné speciální efekty. Nechte se pohltit magickými chvilkami a příbojem emocí.

  • Kdy: 13-14.12.2014 od 14:00 hod., O2 arena, Praha

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!