Duch: legendární příběh o nesmrtelné lásce oživne v Městském divadle Brno

Duch: legendární příběh o nesmrtelné lásce oživne v Městském divadle Brno

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Příběh o neomezené síle lásky, který proslavil americký film z roku 1990, uvede v muzikálové verzi Městské divadlo Brno v české premiéře.

Romantický muzikál napsali autoři Bruce J. Rubin, Dave Stewart a Glen Ballard na motivy příběhu o Samovi, který je jedné noci zavražděn, ale jeho Duch zůstává na zemi, aby svou smrt objasnil a chránil milovanou Molly. Příběh s detektivní zápletkou je známý ze slavného filmového zpracování Jerryho ZuckeraPatrickem Swayzem, Demi Moore a Whoopi Goldberg v hlavních rolích.

Muzikálová verze měla premiéru v roce 2011 v Manchesteru a Česká republika je teprve třetí evropskou zemí, v níž bude Duch uveden. Režisér Stanislav Moša slibuje nevídaná divadelní kouzla a iluze.

Premiéra muzikálu se koná 18. října na hudební scéně a v hlavních rolích uvidíme Ivanu Odehnalovou nebo Svetlanu Janotovou jako Molly, Dušana Vitázka nebo Aleše Slaninu v roli Sama a bláznivou šarlatánku Mae, která Duchovi pomáhá dorozumět se s Molly, zahrají Markéta Sedláčková nebo Zdena Herfortová.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Městské divadlo Brno nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Městské divadlo Brno

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!