Divokej Bill vydává první akustický živák. Naváže na něj podzimním turné

Divokej Bill vydává první akustický živák. Naváže na něj podzimním turné

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Česká populární kapela Divokej Bill vyráží na podzim potěšit své fanoušky speciálním akustickým turné, během kterého navštíví čtrnáct měst v Čechách i na Moravě. Speciálním hostem této koncertní šňůry bude pop-folková skupina Jelen, jejíž hit „Magdaléna“ právě boduje v českých rádiích.

Úvalská kapela Divokej Bill chystá před začátkem speciálního turné ještě jedno překvapení. Vůbec poprvé vydá akustický živák, který se na prodejních pultech objeví již 26. září. Jedná se o první záznam koncertu, který bude pouze v akustickém provedení. Fanoušci skupiny se tak mohou těšit na komplet DVD a CD, který bude obsahovat záznam z koncertu Divokého Billa v pražském Retro Music Hall, který se uskutečnil minulý rok v rámci koncertní série Óčko G2  Acoustic Stage. Na kompletu nebudou chybět akustické verze starých hitů, ale ani nejnovější pecky z loňského alba 15. Skupina slibuje také několik speciálních hostů.

Akustickou atmosférou zahrnou členové Billa také návštěvníky koncertů své podzimní tour. „Je to úplně jiná atmosféra než na našem elektrickém koncertě, je to takové komornější, ale přitom pořád jízda," přiznává skupina. Koncertní šňůra odstartuje 14. listopadu v Havlíčkově Brodě a ukončí ji vystoupení v Krnově, které se uskuteční 19. prosince. Lístky jsou již v předprodeji v síti Ticketpro. Cena vstupenek se pohybuje kolem 350 korun. Více informací naleznete na oficiálních stránkách skupiny Divokej Bill

Termíny:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!