Centrum Prahy ožije módou - Prague Fashion Weekend začíná!

Centrum Prahy ožije módou - Prague Fashion Weekend začíná!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Tento zářijový víkend ovládne Prahu móda. Můžete se těšit na maraton přehlídek, společenských akcí a dalších doprovodných programů - spousta z nich bude přístupná i veřejnosti. Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend poprvé ve své historii představí v duchu světových fashion weeků módní kolekce pro nadcházející sezónu jaro-léto 2015.

Můžete se těšit i na zajímavé hosty, mezi nimiž jsou i česká topmodelka Jana Knauerová, speciální host Rick Genesta a v neposlední řadě i na Stefana Siegala, zakladatele kultovního serveru notjustalabel.com.

Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend zahájí unikátní instalace značky Tom Ford, která proběhla ve středu v hotelu Four Seasons.

V dalších čtyřech dnech představí své kolekce ti nejlepší z českých návrhářů. Těšit se můžete na exkulizivní české návrháře, jako např. Jakub Polanka, Klára Nademlýnská, Martina Špetlová, Petra Ptáčková, Petra Balvínová a mnoho dalších. Některé přehlídky jsou však na pozvánku - více informací (program MBPFW, doprovodné programy a info o vstupenkách) najdete na www.mbpfw a ve speciílním vydání BLUE PAPER - MBPFW GUIDE.

Všechny originální výsledné modely budou vydraženy v charitativní online aukci, která proběhne na obchodním portálu Aukro.cz od 7.9. po módní přehlídce až do 12.9. Po tuto dobu budou modely vystaveny v La Gallery Novesta.

Pár našich tipů:

4.9. projekt Check Czech Fashion Shake od 17.00 hod.

5.9. v 10.00 hod.  snídaně s Mirem Sabo v galerii Praguekabinet a v neposlední řadě vernisáž výstavy mladých začínajících českých a slovenských šperkařů v galaerii Září.

Veřejnosti otevřená Blue Paper párty se koná v pátek 5. září 2014 od 23.00 hod. v prostorách Právnické fakulty UK. Představí se i speciální host MBPFW  Rick Genest - Zombie Boy v roli hostujícího DJ. Magazín Blue Paper věnovaný módě, umění a kultuře pořádá tento večer ve spolupráci s jedinečným konceptem večírků Noir Caviar. Cena vstupného 290 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!