Extravagantní Lady Gaga vyjíždí na evropské turné. Nezapomene ani na Česko

Extravagantní Lady Gaga vyjíždí na evropské turné. Nezapomene ani na Česko

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Stefani Joanne Angellina Germanotta alias Lady Gaga je jedna z nejvýraznějších a nejznámějších zpěvaček současnosti. V současné době objíždí svět v rámci svého turné s názvem Lady Gaga’s Artrave: The Artpop ball. V září začíná jeho evropská část, v rámci které vystoupí zpěvačka také v pražské 02 areně.

Oblíbená zpěvačka naplánovala pražský koncert na neděli 5. října. Lady Gaga slibuje velkolepou show, kde si návštěvníci užijí nejen množství popových hitů, ale také originální převleky a nápadité choreografie. Show bude vystavěna především na jejím posledním albu Artpop, které vyšlo minulý rok. Za zmínku stojí fakt, že si od hudebních kritiků vysloužilo především pozitivní reakce, přesto není u fanoušků tak úspěšné jako její předchozí počiny. Není se čemu divit. Úspěch hitů, jako je „Paparazzi“, „Bad Romance“, „Alejandro“ či „Poker Face“, se překonává jen velmi těžko.

Nová Madonna, jak se zpěvačce často přezdívá, je velmi hudebně nadaná. Již ve čtyřech letech se učila hrát na klavír pouze podle sluchu, ve věku 13 let složila dokonce svoji první klavírní skladbu. Lady Gaga se proslavila nejprve psaním textů pro slavné celebrity. Mezi jejími „zákazníky“ nechyběla například Britney Spears či holčičí skupina Pussycat Dolls. V roce 2008 vydala své debutové album „The Fame“, které ji vyneslo do hudebních výšin. Mimo to ji proslavilo také množství skandálů a extravagancí, které plnily dennodenně stránky světového bulváru.

Lady Gaga vystoupí v Praze již podruhé. Její první koncert se uskutečnil ve vyprodané O2 areně před čtyřmi lety. Nyní se vrací na místo činu s velkými ambicemi. Vstupenky na koncert jsou k dispozici již od února. Přestože se očekávalo, že půjdou velmi rychle na dračku, stále jsou k zakoupení v síti Sazkaticket. A do vyprodání arény má zpěvačka ještě daleko. Ale co není, může být. Cena jedné vstupenky se pohybuje v rozmezí od 1 390 do 2 590 korun

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: Lady Gaga

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!