Pražský klub Roxy se otřese v základech. Přijíždí Machine Head

Pražský klub Roxy se otřese v základech. Přijíždí Machine Head

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Nestačí vám pestrá nabídka letních metalových fesťáků? Stále nemáte ukojené své hudební choutky? Nevěšte hlavu. Ještě v srpnu se totiž do Prahy chystá metalová banda Machine Head, která snad žádného metalistu nenechá chladným. Jako předskokani vystoupí domácí skupina Beast Within The Sound.

Kapela Machine Head působí na metalové scéně již od roku 1992. První desku vydala partička v čele s výrazným Robbem Flynnem až o dva roky později. Od té doby jich vyšlo hned několik. Poslední nese název „Unto The Locust“ a na prodejní pulty se dostala roku 2011. Za nejúspěšnější album bandy Machine Head je ale považováno album „The Blackening“, které sklidilo ohromný úspěch. Dokonce bylo v několika anketách vyhlášeno jako nejlepší metalový počin desetiletí. Právě z tohoto alba pocházejí kousky jako „Aesthetics Of Hate“ či „Halo“.

Nyní vydala skupina demo s názvem „Killers and Kings“ a vyrazila na stejnojmenné turné. Během něj projeli Robb Flynn, Phil Demmel, Dave McClain a Jared MacEachern Spojené státy a nyní dobývají Evropu. Kromě České republiky navštíví například také Belgii, Velkou Británii, Švýcarsko, Norsko či Švédsko.

Český koncert se uskuteční 12. srpna v pražském klubu Roxy. Začátek koncertu je přichystaný již na 19:00. Vedle slavných metalistů se představí také čeští Beast Within The Sound. „V současné době intenzivně zkoušíme a připravujeme se na vrchol našich dosavadních hudebních kariér,“ vyjádřili se členové kapely, kteří mluví o společném koncertě a Machine Head jako o splněném snu. Lístky jsou již v prodeji, zakoupit je lze ve všech běžných předprodejních sítích. Cena jedné vstupenky činí 710 Kč

Foto: www.unbreakableglobal.com

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci: Machine Head

Místo konání: Roxy Prague

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!