Festival plný jazzu, blues i reggae. To bude letošní World Music Wave

Festival plný jazzu, blues i reggae. To bude letošní World Music Wave

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


„Světová hudební vlna“ opět v Praze. V legendárním jazzovém klubu Reduta se v průběhu horkého léta představí v rámci World Music Wave 2014 výjimečné hudební formace z celého světa. Stage jednoho z nejstarších klubů Evropy bude patřit nejen jazzovým projektům, ale nebude chybět ani reggae, latina, blues či vážná hudba.

Hvězdnou show renomovaného saxofonisty ERICA WYATTA z New Yorku, který od dětství vyrůstal v blízkosti legendárního Sonnyho Rollinse, ozdobí famózní soulový hlas velmi talentované mladé slovenské zpěvačky HANKY GREGUŠOVÉ. Nezapomenutelnou atmosféru plnou reggae a originálního blues z exotického Trinidadu a Tobaga přiveze LESTER JACKMAN. Dva špičkové kanadské kvartety se spojily v prestižním projektu OBSESSIONS OCTET, jež je držitelem Western Canadian Music Award a nominace na prestižní cenu JUNO.

V novém projektu BRIAN CHARETTE SEXTET se dechovou sekcí v netradičním složení obklopil na GRAMMY nominovaný mág hry na Hammond organ. Významný americký skladatel a hudebník JASON ROBINSON hrou plnou nespoutaných improvizací okouzlí posluchače všech žánrů. Variaci nálad, příběhů a pocitů pokřtí na novém CD českoamerický projekt ostřílených muzikantů CZECHMATE.

Charismatická jihoafrická zpěvačka MELANIE SCHOLTZ se sametovým hlasem, osobitým projevem a talentem od Boha, se představí hned ve dvou magicky barevných večerech, na které se jen tak nezapomíná. 

Svěží hudební mix ochutnáte od 12. do 27. července každý večer v prostředí legendárního jazzového klubu. Zájemci mohou využít předprodejních slev.

Program celého festivalu na www.redutajazzclub.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Reduta Jazz Club

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!