Kapela OneRepublic přijíždí představit nejnovější album Native

Kapela OneRepublic přijíždí představit nejnovější album Native

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pražská O2 Arena se v listopadu naplní příznivci jedné z neúspěšnějších amerických skupin současnosti. Svůj koncert zde chystá coloradská kapela OneRepublic, která se do České republiky vrací po necelých devíti měsících. Jejich únorový koncert se pro obrovský zájem fanoušků musel přesunout z Lucerny do Incheba Areny na pražském Výstavišti. Nyní se skupina pokouší vyprodat daleko větší prostory O2 Areny.

Počátky kapely OneRepublic lze najít již v roce 1996, oficiálně začala fungovat ale až v roce 2002. Do širšího povědomí se však dostala až písní Apologize, na které spolupracovala se známým producentem Timbalandem. Tento velký hit byl součástí debutového alba Dreaming Out Loud, které skupina vydala roku 2007. Z něj pochází také song Stop and Stare. Z druhého alba nazvaného Waking Up jsou známé především písně All the Right Moves a Secrets. Třetí a zatím poslední album OneRepublic nese název Native. Z této desky pochází rádii milovaný hit Counting Stars nebo nejnovější singl Love Runs Out.

Nyní se kapela v čele s nadaným zpěvákem Ryanem Tedderem vydává na Native Summer Tour. Tato koncertní šňůra odstartovala již 28. května v coloradském Morrisonu. V Evropě zahrají členové skupiny až v říjnu, kdy započnou evropskou část turné v irském Dublinu. Český koncert se uskuteční 14. listopadu ve 20:00. Vstupenky lze již nyní rezervovat či zakoupit na portálu Sazkaticket.cz. Jejich cena se pohybuje v rozmezí od 990 Kč do 1390 Kč. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

O2 arena nabízí i další akce

Umělci: OneRepublic

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!