Nejnovější články » Hudební novinky

Suzanne Vega v rámci svého světového turné navštíví také Prahu

3.7.2014,

Suzanne Vega, americká písničkářka s výjimečným hlasem, navštíví po dvou letech opět Českou republiku. Pro svůj koncert si zpěvačka nevybrala velké koncertní haly, ale zvolila intimní atmosféru Divadla Archa. Při vystoupení ji bude doprovázet na kytaru Gerry Leonardo a na bicí Dougie Yowell. A kdy že se mohou fanoušci Susanne na její vystoupení těšit? Velký sál divadla rozezní její folkové hity 22. července po osmé hodině večerní.

Suzanne Vega se proslavila především hity jako Luka nebo Tom’s Diner, které mohou dodnes slyšet posluchači českých rádií pravidelně ve vysílání. Nepůsobí ale pouze jako zpěvačka. Je také producentkou, vypravěčkou příběhů a jednou z nejvýraznějších postav neo-folkového hnutí počátku 80. let.

Suzanne si získává fanoušky především díky své neotřelosti a emocím, které do svých vystoupení vkládá. Kromě České republiky zahraje Suzanne v průběhu července také například ve Velké Británii, Španělsku, Portugalsku, Francii, Itálii či Finsku.

Lístky je možné zakoupit na pokladně či internetových stránkách Divadla Archa. Cena vstupenky na sezení činí 690,- Kč, na stání 490,- Kč.