Filmové léto startuje. Vybraná kina v Praze, Brně a Hradci promítají za 40 Kč!

Filmové léto startuje. Vybraná kina v Praze, Brně a Hradci promítají za 40 Kč!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Pražské a letos i Brněnské a Královéhradecké filmové léto ovládne během července a srpna síť 5 spřátelených kin Světozor, Aero a Bio Oko v Praze, Scala v Brně a Bio Central v Hradci Králové. Již 5. ročník divácky oblíbené akce přinese během prázdninových měsíců každý den první odpolední nebo podvečerní projekci za vstřícných 40 Kč. Diváci budou mít za toto symbolické vstupné možnost zhlédnout všechny zásadní filmové novinky uplynulé sezony, které jim během roku utekly nebo kterým propadli a rádi by je viděli znovu.

Zatímco Světozor bude přehlídku hostit celé dva měsíce, do Oka vtrhne Pražské filmové léto pouze v červenci a v srpnu po něm štafetu přebere žižkovské Aero. Po oba letní měsíce se sesterského filmového léta dočkají také diváci Bia Central v Hradci Králové a v srpnu pak poprvé také brněnští diváci v kině Scala - logicky pod názvem Královéhradecké a Brněnské filmové léto. I v Hradci Králové a Brně se budou vstupenky na přehlídku prodávat za 40 Kč.

Přesný program přehlídky se liší kino od kina, ale rozhodně nebudou chybět nejoblíbenější filmy těchto pěti kin za uplynulý rok: Nymfomanka, Gravitace, Velká nádhera, Grandhotel Budapešť, Pulp Fiction: Historky z podsvětí  aj.

Vstupenky na všechny filmové projekce je možné zakoupit na pokladnách kin. Každé z kin prodává vstupenky i do kin ostatních. Vstupenky je možné zakoupit i online na webových stránkách jednotlivých kin. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!