Na začátku července přijede do Prahy americký hudebník Scott Robinson

Na začátku července přijede do Prahy americký hudebník Scott Robinson

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Na začátku července se v legendárním jazzovém klubu Reduta bude konat nezapomenutelný večer se světově proslulými jazzovými legendami! Vynikající americký hudebník Scott Robinson přijíždí do Prahy, aby českému publiku představil vše ze svého bohatého a cenami oceněného repertoáru.

Tento uznávaný saxofonista, flétnista i trumpetista je dvojnásobným držitelem ceny Grammy, čtyřikrát získal prestižní grant od Národní nadace pro umění a jeho skladby jsou hudebními kritiky považovány jako jedny z nejlepších ve Spojených státech. Během své velmi úspěšné kariéry spolupracoval s takovými hvězdami, jako jsou Sting, Elton John, Ella Fitzegerald John Scofield či Joe Lovano.

Na úterní koncert v Redutě si Scott přizval ke spolupráci jednoho z nejlepších jazzových pianistů současnosti – Emila Viklického a jeho neméně zkušené kolegy z tria!

Těšte se 1. července od 21:30 nadokonalou sehranost, špičkové improvizace, originální jazz a na neopakovatelnou atmosféru. Nepropásněte neobyčejnou hudební lahůdku ve společnosti legend světového jazzu, na který budete dlouho vzpomínat! 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Reduta Jazz Club

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!