Podmanivý svět Parku Mirakulum bude během Dětského víkendu ještě kouzelnější a hravější

Podmanivý svět Parku Mirakulum bude během Dětského víkendu ještě kouzelnější a hravější

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Rodinný Park Mirakulum ve středočeských Milovicích chystá velkolepou oslavu Dne dětí a to rovnou celým Dětským víkendem plným překvapení. 31. května i 1. června bude desetihektarový park plný zábavy, her, zpívání i tance. V amfiteátru se v sobotu vystřídají divadelníci, cirkusáci, tanečnice se psem, sokolník a vše završí oblíbený Michal Nesvadba! Nedělní program zahájí dvojice ze Studia kamarád Jů a Hele. Během dne pak v amfiteátru vystoupí Heidi Janků, Vanda a Standa, přiklušou poníci a na závěr se bude Diskota(n)čit.

Během celého víkendu budou navíc probíhat různé workshopy, malování na obličej i na tělo.Pro nové návštěvníky jistě budou příjemným překvapením nové atrakce a herní prvky. Největšímu zájmu se těší nová velká trampolína, lesní hřiště a zoo i rozšířená naučná stezka a samozřejmě rozšířené možnosti občerstvení i hygienického zázemí. „Až neuvěřitelný ohlas má autentická expozice Druhohorního safari, kterou jsme v parku připravili společně s odborníky z Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy. Kvůli převisu zájmu jsme dokonce museli zavést takzvanou čekačku,“ líčí Jiří Antoš, majitel a provozovatel milovického parku.

S nadcházející sezónou se otevřelo nové lesní hřiště a rozšířená naučná stezka s výběhem pro stádečko daňků, dravé ptáky, lišky, jezevce a další lesní zvířata ze záchranných stanic. V létě se pak chystá slavnostní zprovoznění 2 km dlouhé úzkokolejné dráhy, jež propojí Mirakulum se sousedním Tankodromem. Prohánět se po koleji bude historická lokomotiva s krásnými vagony.

Taktéž v létě bude otevřena 1. etapa vodního světa s brouzdališti, lagunami, vodotrysky a dalšími krásnými prvky sloužícími nejen pro ochlazení. V září oslaví park 2. narozeniny, při jejichž příležitosti se mohou návštěvníci těšit na velkolepou party a otevření nového návštěvnického centra s prodejnou upomínkových předmětů.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!