Festival Pekelný ostrov přivítá glam-rockovou legendu SLADE

Festival Pekelný ostrov přivítá glam-rockovou legendu SLADE

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Holýšovský Pekelný ostrov je mladým, nicméně velmi dravým festivalem. Návštěvníci se mohou těšit na britskou glam-rockovou legendu SLADE, jejíž hity jako My oh my, Far far away nebo Come on feel the noize obletěly celý svět. Další premiéru na festivalu si odbyde Fanánek a jeho banda Tři sestry nebo slovenská úderka Horkýže slíže.

Festivalový název je poplatný areálu. Festival se skutečně odehrává na umělém ostrově o rozloze 2,5 Ha.

Pořadatelé v letošním roce plánují mnoho změn, aby co nejvíce zpříjemnili návštěvníkům pobyt. Jednou z nich je rozšíření stanového městečka a zvýšení komfortu návštěvníků festivalu o sprchy, non-stop bar a občerstvení v samotném stanovém městečku a také např. snídaňovým menu. Novinkou bude i mobilní bankomat přímo v areálu festivalu, který by měl ušetřit časté cesty návštěvníků do města. Chybět nebude ani bezdrátový internet zdarma.

Festival se nachází pouze několik desítek metrů od hlavní silnice č. 26 ve směru Folmava – Plzeň – Praha, a je tak velmi dobře dostupný.

Vstupenky lze pořídit do 26. června za zvýhodněnou cenu 400 Kč na oba dny! Více informací na: http://www.pekelnyostrov.cz/

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!