Majáles oslaví své kulatiny - již 20 let baví ostravské studenty!

Majáles oslaví své kulatiny - již 20 let baví ostravské studenty!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Již za necelý týden, ve středu 7. května, vypukne v Ostravě největší majáles v historii města Ostravy.

Majáles Ostrava letos nabídne až 8 scén, a kromě hudebního programu i nepřeberné množství doprovodného programu. Hlavní scénu ovládnou především interpreti jako UDH, N.O.H.A., Tata Bojs, Pipes and Pints, Fast Food Orchestra či Airfare. Pro milovníky elektro stylu je pak připravena Elektro scéna, kde vystoupí interpreti jako Chris SU z Maďarska nebo Concord Dawn z Nového Zélandu. Z Česka pak DJ Philip TBC, Xmorph, DJ Schooler a další. Úplnou novinkou letošníku ročníků je zařazení hip-hopové scény do programu, kterou reprezentuje například slovenský umělec Zverina.

Milovníci klasické hudby pak jistě ocení i účast Janáčkovy filharmonie Ostrava, která zaplní prostor v architektonickém skvostu industriální Ostravy, v jedné ze dvou scén Gongu. Velká a Malá ostravská scéna Gong bude dále patřit převážně ostravským interpretům, kromě již zmiňované Janáčkovy filharmonie Ostrava, také originální zpěvačce Elis, která posluchače zaujala především originalitou její pěveckého projevu a zajímavými texty. Do své hudby komponuje prvky reggae či latiny. 

Loňská čísla mluví za vše. Až 16000 účastníků navštívilo minulý ročník a organizátoři počítají s účastí ještě vyšší.  Majáles Ostrava pořádá Stavovská unie studentů Ostrava za podpory Ostravské univerzity, VŠB-Technické univerzity Ostrava a města Ostravy. Započne 7. května slavným majálesovým průvodem masek. 

Podrobné informace a kompletní program naleznete na stránkách www.majalesostrava.cz.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!