Majáles se blíží. Konec dubna a začátek května bude ve znamení večírků, koncertů a workshopů

Majáles se blíží. Konec dubna a začátek května bude ve znamení večírků, koncertů a workshopů

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Historicky 11. ročník Majálesu se blíží! Hradecký Majáles má termín 25. dubna, Pražský 30. dubna a ten Brněnský 7. května. 

Široký program oslav v Majálesovém měsíci studentů (tj. stavba májky, kandidátské večírky králů Majáles, celková kampaň králů a miss, pestré doprovodné akce), tak hlavního dne oslav (majálesový průvod, velké studentské zóny na Majáles OpenAiru, koncerty studentských kapel, volba krále, prince a miss Majálesu).

Součástí akce je Studentské městečko.To se skládá zón pěti největších vysokých škol v Praze – UK, VŠE, ČZU, ČVT a VŠCHTa. Jednotlivé vysoké školy si ve spolupráci se studentskými spolky a organizacemi připravily bohatý program plný zajímavých aktivit od workshopů, přes zdi lásky až po nejrůznější exhibice a show. Najdete tu i velký International Island s prezentací zahraničních studentů, galerie ilustrací pod širým nebem, Sport n Fun zóna a také jedinečná Queer zóna. Všechny aktivity a zóny budou lemovat centrální Majáles boulevard.

Velkou novinkou je Čipový náramek, který bude sloužit jako jediný platební prostředek v prostoru festivalu. Nahradí také tradiční tištěné vstupenky. Každý z návštěvníků musí svůj náramek registrovat na webových stránkách Majálesu. Zde svůj náramek personalizuje základními údaji o sobě. Následně si na náramek může nabít peníze. Může ho ale nabít i v místě akce platební kartou nebo běžnou hotovostí. Nevyčerpaný kredit se po akci vrací návštěvníkovi na účet.

Více informací na http://www.majales.cz/

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!