Czech Jazz Contest 2014 jde v sobotu do finále. Uslyšíme vycházející hvězdy evropské jazzové scény

Czech Jazz Contest 2014 jde v sobotu do finále. Uslyšíme vycházející hvězdy evropské jazzové scény

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Německé puntičkářství, nebo nezkrotný italský temperament? Slovenská dravost, nebo česká vynalézavost? Mezinárodní soutěž mladých talentovaných seskupení a interpretů jazzové hudby se řítí do finálového souboje – a bude to neskutečně napínavá podívaná!

K vítězům prvních kol, německým kapelám JAN PRAX QUARTETT a TAKADOON se společně s českým uskupením S GUSTEM+3 prosadil i výherce posledního semifinálového kola, rakousko-italská formace THOMAS CASALICCHIO BAND. Ke čtyřem finalistům jednotlivých kol se v závěrečném klání připojí ještě Divoká karta porotců, slovenská formace NOTHING BUT NEW TRIO. Nutno podotknout, že finálová pětice se nezformovala hladce. Porotě složené z největších odborníků jazzové hudby v České republice se nejednou orosilo čelo při rozhodování o postupujících vzhledem k mimořádně pečlivé přípravě a našlapanosti souborů!

Návštěvníky sobotního jazzového turnaje čeká unikátní konfrontace mladých talentů v podání jazzových interpretů a stylů z různých koutů Evropy. Střet kultur, tradic, historií a především osobních přístupů nabídne návštěvníkům neopakovatelnou příležitost polaskat jejich sluchovody žánrovým průřezem nastupující mladé jazzové generace. Přijďte podpořit svoje favority a zaposlouchejte se do tónů současné jazzové hudby v podání vycházejících hvězd evropské hudební scény! Fanděte těm nejlepším a vytvořte nezapomenutelnou atmosféru při předání vítězných cen odbornou porotou a dalšími partnery projektu.

Svým favoritům můžete dát také hlas v internetovém Diváckém hlasování na adrese http://www.redutajazzclub.cz/static/contest3

Součástí finálového večera bude také losování o výherce unikátních cen partnerů talentové soutěže CZECH JAZZ CONTEST 2014.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Reduta Jazz Club

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!