Divadlo Mimochodem dobývá republiku

Divadlo Mimochodem dobývá republiku

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Divadelní spolek Mimochodem z Ledče nad Sázavou zahájil svou letošní sezónu velkým jarním turné, na kterém předvede hned tři své aktivní hry. Tou první a nejžádanější je Monsieur Amédée, vynikající komedie o vysloužilém profesorovi, který se ocitá ve víru šílených událostí a snaží se přežít ve světě kriminálních živlů. Soubor s tímto představením zabodoval na 64. Klicperově Chlumci, odkud si odnesl hned čtyři ceny za herecké výkony včetně toho pro nejlepší mužský a také cenu za nejlepší komedii. Po úspěchu v Kácově 8. března Mimochodem tuto hru zahrálo ještě 14. března ve Slavičíně na přehlídce Valašské křoví. A opět se neobešlo bez cen: soubor domů přivezl ocenění za režii a tři za herecký výkon. Zatím poslední představení této hry je plánováno na 4. dubna ve Zruči nad Sázavou.

Další reprízovanou hrou je dnes již kultovní Blbec k večeři, který ukazuje, že srážka s blbcem může mít následky přímo katastrofální. Ani tato hra v podání ledečského divadla nenechala porotu 66. Klicperova Chlumce chladnou a získala dvě ocenění za herecký výkon. Na toto povedené představení se můžete zajet podívat 6. dubna do pražského Radotína v rámci festivalu Radotínská radost a 10. dubna do Benešova.

Zahálet nebude ani vynikající loňská premiéra souboru a zároveň horká novinka mezi českými komediemi Když se zhasne, kterou divadlo Mimochodem uvede na domácí scéně na hradě v Ledči nad Sázavou 21. a 22. března.

Kromě vlastních představení zve soubor ochotníky z celé naší republiky, aby zahráli na mimochoďácké domácí scéně v Ledči nad Sázavou. Zde se představení odehrávají každou čtvrtou sobotu v měsíci od února do listopadu. Nouze o kulturu ve městě tedy rozhodně není.

Letos divadelníci připravili pro své věrné diváky permanentky na jimi pořádané akce a pro opravdové fajnšmekry možnost adoptovat si dle vlastního výběru sedačku v sále, odkud mají nejlepší výhled.

Kompletní program visí na stránkách divadla www.mimochodem.com, informovat se můžete také na čísle 775 646 629, případně na e-mailu info@mimochodem.com. Informace o nás naleznete také přímo zde na Informuji.cz www.informuji.cz/objekt/4136-divadelni-spolek-mimochodem/.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!