IMAX chystá vizuální orgie! Promítat se bude opulentní spektákl 300: Vzestup říše

IMAX chystá vizuální orgie! Promítat se bude opulentní spektákl 300: Vzestup říše

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Do pražského IMAXU tento týden vtrhne akční podívaná. Diváci se tu dostanou přímo doprostřed velkolepých námořních bitev mezi Řeky a Peršany ve filmu 300: Vzestup říše.

Prvních 100 diváků, kteří si přijdou užít biják v obří velikosti do kina IMAX, dostane dárek. Ke vstupenkám pro ně bude na pokladně kina připraven plakát ze speciální limitované edice IMAX plakátů k filmu 300: Vzestup říše.

Film 300: Bitva u Thermopyl natočený podle komiksu Franka Millera ohromil diváky svou jedinečnou stylizací, vizuální stránkou a nekompromisním přístupem. Pokračování příběhu řecko-perských válek se drží osvědčené válečnické taktiky a nabízí větší armády, větší efekty a nápady, větší emoce a ještě rozmáchlejší přístup autorů. Extrémní dávka antických bitev, fantazie a testosteronu naplno vynikne hlavně na obřím plátně a s nejlepší dostupnou 3D projekcí.

Pokračování epické ságy podle nového komiksového románu Franka Millera Xerxes, vyprávěného úchvatným vizuálním stylem úspěšné série 300, se přesouvá na nové bojiště – na moře. Řecký generál Themistokles, usilující o sjednocení celého Řecka proti Peršanům, vede bitvu, která zvrátí dosavadní vývoj války.

Ve filmu 300: Vzestup říše čelí Themistokles masivní invazi perské armády vedené božským Xerxesem a Artemesií, pomstychtivou velitelkou perského loďstva.

V kině IMAX poběží 300: Vzestup říše od 6. března 2014.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Kino IMAX

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!