Literární novinky - Křest knihy Soči 2014 a Migrace 1982

Literární novinky - Křest knihy Soči 2014 a Migrace 1982

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Olympiáda je úspěšně za námi. Naše hokejová reprezentace se příliš nepředvedla, ale přesto jsme vybojovali řadu medailí. O hezkou řádku z nich se postarala naše biatlonová výprava nebo Martina Sáblíková. Posledním dozvukem letošních zimních her bude právě vydávaná kniha ZOH Soči 2014.

Tato publikace přináší snímky špičkových sportovních fotografů, kteří byli ve správný čas na správném místě a mohli tak trefně zachytit nejenom úspěchy, ale i zklamání českých olympioniků. Odhalují také skrytou tvář olympijských her, kterou vám televizní kamery skrze pravidelné přenosy nepřinesly - dřinu a odpočinek sportovců, příběhy, které se odehrávaly na sportovištích i mimo ně.

Jejím vydavatelem je opět nakladatelství Mladá Fronta, které se na podobné publikace zaměřuje pravidelně. Rádi bychom vás v souvislosti s vydáním této knihy pozvali na její křest, který se uskuteční ve čtvrtek 27. 2. 2014 od 17:30 h v Palladiu na patře +1.

Přijďte si nechat podepsat tuto knihu (zakoupit ji můžete přímo na místě) od českých olympioniků, dorazí i zlatá Eva Samková.

O jeden den dříve, ve středu 26. 2. 2014 se uskuteční křest knihy Ivanky Lefeuvre "Migrace 1982". Vzácnými hosty budou Petr Blažek a Jaroslav Pažout, historici a Zbyněk Benýšek, spisovatel, malíř a písničkář. Akce se koná od 17 hodin v Literární kávárně knihkupectví Academia na Václavském náměstí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!