Literární novinky - Vyjde zpověď Kajínka a několik novinek

Literární novinky - Vyjde zpověď Kajínka a několik novinek

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


K vydání se připravuje první osobní zpověď jednoho z nejznámějších vězňů Jiřího Kajínka. Již mnoho toho bylo v médiích o Jiřím Kajínkovi napsáno. Jaký ale opravdu je? Jak vyrůstal muž, který již po dvě desetiletí rozděluje český národ na dva tábory: jedni ho zatracují a druzí jsou skálopevně přesvědčeni o jeho nevině? Vůbec poprvé odvyprávěl Jiří Kajínek příběh svého života „bez mříží“. Kniha by měla vyjít v nakladatelství Fragment na začátku dubna.

Další nové knihy, tentokrát z Fragmentu a Slovartu.

Upíří storky – Prokletí upírů - Petra Klabouchová, Nakladatelství Fragment

Tyhle storky si prostě musíš přečíst! Skoro obyčejný upíří kluk Vlady žije se svým tatínkem hrabětem Drákulou na hradě Špičáku v Horním Transilburgu. Chodí do školy, kamarádí s obyčejnými kluky a díky zázračným tabletám nemusí pít lidskou krev. Stačí mu obyčejný kečup. Jednoho dne ale hrabě Drákula nečekaně zmizí a od toho okamžiku začne velké dobrodružství. První díl neskonale zábavného trháku o upírech.

Cesty formana Šejtročka - Václav Čtvrtek, Nakladatelství Fragment

Šejtroček prožívá na svých cestách řadu dobrodružství i se svými kamarády - vodníkem Česílkem, valachem Žemličkou a dalšími. Dozvíte se jak se stal Šejtroček formanem, jak se mu polámalo kolo, jak zahrál loupežníkům pro radost, jak vezl ohnivého mužíčka na svatbu a mnoho dalších neuvěřitelných příběhů.

Lahodná čokoláda - Překladatel Dagmar Eisenmannová, Nakladatelství Slovart

Čokoláda! Již celá staletí se lidé na celém světě nechávají svést potěšením z této zvláštní pochoutky. Inspirativní sbírka receptů, kterou máte před sebou, je určena především pro domácí potřebu a můžete podle ní připravit mnoho neodolatelných lahodných dobrot. Obsahuje recepty na čokoládové dorty, piškotové moučníky i sušenky, na teplé i studené dezerty, čokoládové krémy a pěny i čokoládové nápoje. Uvádíme základní metody pro jejich přípravu i zdobení.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!