Turné 2014: Walda Gang, Komunál a Koblížci potěší fanoušky na společné koncertní šňůře

Turné 2014: Walda Gang, Komunál a Koblížci potěší fanoušky na společné koncertní šňůře

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Bláznivá partička Walda Gang konečně zveřejnila termíny svého jarního tour, na které vyráží společně se skupinou Komunál. Jako hosta s sebou kapely přibraly formaci Koblížci, která zlehčí rockový nářez Walda Gangu a Komunálu trochou lehčího pop-punku.

Kapela Walda Gang, rockový revival Waldemara Matušky, je známá a oblíbená především svoji obrovskou show, kterou na pódiu všichni její členové předvádí. Na venkovních představení obvykle nechybí ani ohně a ohňostroje. Na turné se však můžete těšit na Walda Gang trochu jinak, než ho znáte. „Měly by tam být nové pecky a staré se pokusíme alespoň trochu předělat… Prostě mělo by to být nějak jiné, než jste zvyklí. Po tour se vrátíme k našemu klasickému repertoáru i sestavě,“ uvedli členové na svých oficiálních webových stránkách. Více prozradit nechtějí, tudíž si fanoušci budou muset počkat až na duben, kdy turné začíná.

Návštěvníky koncertů určitě potěší rockeři ze skupiny Komunál. Tato partička vznikla již roku 1989 v Chlumci nad Cidlinou a její obliba od té doby stále roste. Možná od nich znáte songy jako „Je to zlý“, „Zvoník“ či „Holčička“. Na svém kontě již mají celkem dvanáct desek, z nichž poslední nese název „Bar u zašlejch časů“.

Skupinu Koblížci jistě není třeba detailně popisovat především mladšímu publiku. Kapela, která proslula hitem „Zavři oči“ či „Už mě nenajdou“, o sobě dává slyšet stále více. V únoru a březnu objede Slovensko v rámci Albixon tour a poté potěší i české posluchače právě při koncertní šňůře s Walda Gangem a Komunálem.

Termíny:                                                                                  

11. 04. – Chlumec nad Cidlinou

12. 04. – Dlažov

19. 04. – Tachov

24. 04. – Praha /Retro/

26. 04. – Bezno

02. 05. – Polička

03. 05. – Golčův Jeníkov

09. 05. – Dvůr Králové nad Labem

10. 05. – Staňkov u Domažlic

16. 05. – Třtěnice

17. 05. – Jilemnice

23. 05. – Toužim 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!