Festival Future Shorts přiveze do Brna krátký film

Festival Future Shorts přiveze do Brna krátký film

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


I v roce 2014 se v Brně objeví nejrozsáhlejší putovní filmový festival na světě Future Shorts. Již 18. února 2014 od 20:00 si můžete v artové kavárně Trojka v Domě pánů z Kunštátu vychutnat další pásmo krátkých filmů.

Program “zimní” sezóny zahrnuje 6 krátkých filmů z Francie, Polska, Srbska, Finska a Afghánistánu. Nechybí mezi nimi drama, komedie, dokument ani animace.

Festival Future Shorts probíhá kontinuálně. Jednou za čtvrt roku představí londýnská centrála festivalu program, složený z nejlepších krátkých filmů za poslední dobu. Festival pak putuje z města do města a odehrává se ve více jak 90 zemích na světě. Je tomu skoro rok, co se podařilo zahrnout na světovou mapu festivalu Future Shorts i Brno.

Před samotným filmovým promítáním čeká diváky doprovodný hudební program. Svůj hodinový set představí Syk2ne, mladý hudebník, v jehož tvorbě se misí několik žánrů elektronické hudby.

Kvůli početné komunitě zahraničních studentů a cizinců žijících v Brně budou filmy promítány v originálním znění s českými i anglickými titulky.

Více informací na http://www.futureshortsbrno.cz/

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Dům umění města Brna: Dům... nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!