Turné 2014: Bristolská taneční hvězda Kosheen míří do České republiky

Turné 2014: Bristolská taneční hvězda Kosheen míří do České republiky

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Sian Evans, Markee Substance a Darren Decoder – trojice, která tvoří anglickou drum and bassovou a rockovou formaci Kosheen. Ta potěší tento rok fanoušky během českého koncertního turné. Skupina, která vznikla v roce 1999, má na kontě již čtyři studiová alba. Pátá deska „Solitude“ vyšla teprve nedávno, na konci roku 2013. Proto se mohou návštěvníci koncertů těšit nejen na osvědčené hity jako „Catch“, ale také na nejnovější songy.

Kapela, která je v České republice velmi oblíbená, si letos připravila pro tuzemské fanoušky rovnou čtyři koncerty. Ačkoliv zde koncertuje pravidelně, obvykle se show odehrávaly pouze v Praze nebo na velkých letních festivalech. „V letošním roce jsme chtěli potěšit také mimopražské fanoušky. A tak KOSHEEN během turné navštíví tři regionální města. Trojici destinací pak doplní závěrečné vystoupení v Ostravě. Věříme, že se tento tour plán setká s příznivou odezvou“, vyjádřila se zpěvačka Sian Evans.  

Pokud patříte mezi milovníky evropské taneční hudby, určitě byste neměli tuto koncertní šňůru vynechat. Vybrat si můžete ze čtyř zastávek, které se uskuteční v průběhu března.

Zastávky:

13. 03. – Lanškroun /Společenský dům/

14. 03. – Jilemnice /Klub Továrna/

15. 03. – Karlovy Vary /KV aréna/

28. 03. – Ostrava /Bonver arena/ 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Umělci: Kosheen

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!