Návrat francouzské zpěvačky ZAZ se blíží! Vystoupí na festivalu Colours of Ostrava

Návrat francouzské zpěvačky ZAZ se blíží! Vystoupí na festivalu Colours of Ostrava

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Živelná francouzská zpěvačka ZAZ se vrátí na festival Colours of Ostrava, který proběhne od 17. do 20. července 2014 v ostravských industriálních Dolních Vítkovicích.

ZAZ -  vlastním jménem Isabelle Geffroy -  přijede do Ostravy po dvou letech bohatší o jednu, velmi úspěšnou, studiovou desku Recto Verso, koncerty po celém světě, živé DVD i výstup na Mont Blanc, kde zahrála svůj hit Je Veux. Publikum i kritiku okouzlila svými písničkami, ve kterých se snoubí tradice cikánského jazzu, francouzského šansonu, melodického popu, swingu, pouličního šramlu s příchutí latiny a flamenca.

Program festivalu doplní ale i další kapely, které ať už na festivalu v Ostravě nebo vůbec v ČR zažijí svoji premiéru: retro soul popoví The Asteroids Galaxy Tour z Dánska, turecký hudební klenot Taksim Trio, avantgardní francouzský saxofonista Guillaume Perret s formací The Electric Epic, ostrá francouzská dvojčata Isaya, berlínská čtveřice Abby hrající mix rocku, popu a techno rave, sanfranciská kapela Rupa & The April Fishes střídající francouzský šanson, punkrock, gypsy swing a tango, jamajský reggae veterán Winston McAnuff s harmonikářem Fixim a beatboxerem, nebo kapela David Wax Museum hrající totálně svádivý a živelný styl Mexo - Americana.

Čtyřdenní vstupenky jsou již k dostání výhradně přes e-shop Colours of Ostrava na adrese http://eshop.colours.cz/ nebo v pobočkách Ostravského informačního centra.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Zaz

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!