Literární novinky - Legendární komiks Káji Saudka, Začni běhat a fantasy Elyonova země

Literární novinky - Legendární komiks Káji Saudka, Začni běhat a fantasy Elyonova země

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Muriel a andělé - Kája Saudek a Miloš Macourek, Nakladatelství Plus

Jeden z nejdůležitějších komiksů české historie s názvem Muriel a andělé od autorské dvojice Kája Saudek a Miloš Macourek vyjde již 22.ledna. Dílo, které dodnes vzbuzuje údiv svou velkorysostí a profesionalitou, vyjde v limitovaném nákladu ve vázané úpravě. Nakladatelství Plus tak navazuje na úspěšné vydání alba Muriel a oranžová smrt z roku 2009, kdy byl celý náklad rozprodán během jednoho týdne, a alba Lips Tulian z roku 2010.

Začni běhat - Matt Roberts, Slovart

V knize najdete veškeré základy, od dobré běžecké techniky přes stanovení cílů a motivaci až po plány, přípravu a rady ohledně častých poranění a namožení. Své poznatky v ní sděluje tým trenérů a zdravotníků a nechybí ani rady ohledně výběru běžecké obuvi, oblečení, doplňků a elektronických pomůcek.

Elyonova země – Temné hory - Patrick Carman, Nakladatelství Fragment

Všude tam, kde se oceán setkává se zemí, kde útesy jsou tajemné a skály rozeklané, leží Elyonova země plná magických tajemství. Odhalte společně s Alexou, co se skrývá za vysokými hradbami chránícími město před zlem, které dříme v okolních Temných horách. Dokáže sama čelit prastarému prokletí, pravdě o sobě samé, a zachránit Elyonovu zemi před nebezpečím, které by ji mohlo navždycky změnit? První díl světového fantasy bestselleru!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!