Literární novinky - Novinky z nakladatelství Host Brno

Literární novinky - Novinky z nakladatelství Host Brno

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Nakladatelství Host je již od začátku roku velice aktivní. Přinášíme Vám další dvě pozvánky na literární akce a upoutávku na jednu novou knihu.

Židovské muzeum v pražské Maiselově ulici bude místem uvedení knihy Ladislava Chateau s názvem Vlak do Výmaru. Kniha objasňuje situaci ve Francii během druhé světové války, zejména v literárním světě. Zároveń přináší informace o tom, jakým způsobem se prolnuly významné pamětihodnosti s každodenním životem; Louvre, rue de Rivoli, Montmartre nebo Champs-Élysées jsou tentokrát zachyceny z poněkud nezvyklého úhlu pohledu.Akce se koná v pondělí 20.ledna od 18.hodin a moderovat ji bude publicista Petr Brod. Ukázku přečte Gabriela Vránová.

Román stvořený pro ženy přináší Marcela Serranová a nese titul Deset žen.

Devět žen, každá úplně jiná. Nikdy předtím se neviděly, ale přesto si svěřují své příběhy. Nataša, jejich terapeutka, se je rozhodla sezvat dohromady, protože věří, že rány se mohou začít hojit jen tehdy, když se prolomí ledy mlčení.

Deset žen je znepokojující a překvapivý román, hluboce dojemný a lidský. Marcela Serranová v něm přináší odvážný a objevný pohled na mezilidské vztahy v dnešním světě.

Na závěr Vás pozveme na diskusní večer s Milanem Uhdem, na němž bude spisovatel odpovídat na otázky šéfredaktora Miroslava Balaštíka a režiséra a skladatele Zdenka Plachého. Akce se koná v místogalerii Skleněná louka v Brně (Kounicova 23) a to ve čtvrtek 23.ledna v 19 hodin.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!