Trans-Siberian Orchestra zahraje v Kongresovém centru v Praze. Poprvé se tak představí publiku v ČR!

Trans-Siberian Orchestra zahraje v Kongresovém centru v Praze. Poprvé se tak představí publiku v ČR!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kongresové centrum v Praze se připravuje na velkolepou hudebně-světelnou show. Do České republiky se poprvé ve své historii podívá americká kapela Trans-Siberian Orchestra. Ta zahraje pražskému publiku 24. ledna 2014, kdy patrně dost zaměstná zejména technické zázemí Kongresového centra v Praze.

Dá se říci, že Kongresové centrum doposud nic podobného nezažilo, neboť koncerty této kapely tradičně provází rozsáhlá světelná, zvuková a také pyrotechnická kulisa. Pro samotnou světelnou aparaturu bude třeba instalovat speciální podpůrnou konstrukci, která unese početný park efektových reflektorů a laserových projektorů, další úpravy si vyžádá umístění pyrotechniky a také bezpečnostní zajištění proti riziku požáru. Není tedy divu, že do Prahy přiveze tuto techniku nejméně šest kamionů. 

Trans-Siberian Orchestra má na svém kontě přes 10 milionů prodaných alb a více než 9 milionů návštěvníků koncertních show po celém světě. Jejich hudební styl bývá definován jako progresivní rock. Aktuálním World Tour 2014, jehož součástí je i pražský koncert, Trans-Siberian Orchestra slaví patnáctiletou nepřetržitou hudební kariéru.

Diváky v Kongresovém centru Praha 24. ledna čeká jedinečný zážitek – skvělá hudba v podání výtečných sólistů a více než osmdesátičlenného sboru, podkreslená laserovou show a nejmodernějšími pyrotechnickými a vizuálními efekty.

Vstupenky na jediný koncert Trans Siberian Orchestra v ČR – 24. ledna 2014 v Kongresovém centru Praha – jsou v předprodeji v síti www.ticket-art.cz a www.ticketportal.cz v cenách od 590 Kč.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Kongresové centrum Praha nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Kongresové centrum Praha

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!