Další ročník literární soutěže hledá mladé talenty

Další ročník literární soutěže hledá mladé talenty

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Nakladatelství Fragment přichází se čtvrtým ročníkem literární soutěže Hledá se autor bestselleru. Je velice dobře, že i v současné době nakladatelství pomáhají mladým autorům se zviditelnit. V případě, že rádi a snad i dobře píšete, neváhejte se přihlásit. Soutěž je bez omezení věku, pouze nesmíte nikde jinde publikovat.

Napište povídku na libovolné téma o rozsahu 10 až 25 normostran a odešlete ji do 28. února 2014 přímo nakladatelství Fragment. O vítězi rozhodne mínění odborné poroty, složené z kulturních redaktorů a čtenářů hlasujících na www.hledaseautor.cz. Nejlepších pět prvotin vyjde na jaře ve společné e-knize, jejíž výtěžek věnuje Nakladatelství Fragment Centru Paraple.

Libovolné téma povídek dává šanci mnoha takzvaným šuplíkářům a autorům, kterým nesedí časové vymezení soutěže. V tomto ohledu jsme opravdu otevření téměř všemu a sami jsme velmi zvědaví, čím originálním nás soutěžící překvapí,“ usmál se Pavel Nýč.

Odborná porota se bude skládat z Kateřiny Farné z Práva, Kláry Kubíčkové z Mladé fronty, Stanislava Šulce z E15 a Petra Viziny z Českételevize. Finálové povídky budou také po částech zveřejňovány na webových stránkách soutěže, kde se podrobí kritice hlasujících čtenářů. Každý návštěvník webu bude mít právě pět hlasů pro pět povídek, které by rád viděl jako vítězné ve společné e-knize.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!