Nalaďte se na vánoční atmosféru v divadlech ABC a Rokoko

Nalaďte se na vánoční atmosféru v divadlech ABC a Rokoko

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Divadla ABC a Rokoko i v letošní sezoně chystají spoustu akcí, které vás naladí na vánoční atmosféru, zpříjemní vám dlouhé večery a pomohou vybrat ten nejkouzelnější dárek, dárek plný zážitků.

Už tuto sobotu 7. prosince můžete s celou rodinou vyrazit na třetí ročník Vánočního festivalu. Divadla ABC a Rokoko pro vás chystají čtyři představení a zajímavý doprovodný program pro malé i velké.

Chcete-li vidět, jak to asi mohlo vypadat, když do nejmenované vsi kdesi v České kotlině dorazila zpráva o narození spasitele, nenechte si ujít představení České Vánoce. Divadlo ABC ho uvádí 14. 12. a 26. 12. a součástí představení jsou vždy i trhy neziskových organizací. Navíc 14. 12. budete součástí oslav 50. reprízy tohoto představení.

Návštěvu divadel ABC a Rokoko můžete spojit i s nákupem vánočních dárků. Vyhnete se tak přeplněným obchodům a jistě najdete pro každého člena rodiny originální dárek. Vybírat můžete nejen z tradičního Vánočního předplatného, zakoupit můžete i dárkový poukaz na Herecký kurz pro neherce nebo na Dámskou jízdu v Rokoku. Vtipnou variantou jsou i speciální balíčky – Balíček vyrovnaného manželství, Balíček pro příjemný večer či Balíček na dobrou noc.

Více najdete na www.MestskaDivadlaPrazska.cz.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Městská divadla pražská: ABC,... nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!