Divadlo pod Palmovkou hostuje kvůli následkům červnových povodní na scéně Divadla v Dlouhé, Divadla Komedie a Divadla ABC

Divadlo pod Palmovkou hostuje kvůli následkům červnových povodní na scéně Divadla v Dlouhé, Divadla Komedie a Divadla ABC

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Divadlo pod Palmovkou je repertoárovým divadlem se stálým souborem. Působí na místě s více než stoletou divadelní tradicí. Svoji 66. sezonu zahájilo ve znamení změn. Novým ředitelem a uměleckým šéfem se 1. září 2013 stal režisér Michal Lang. Se svým týmem přišel do budovy, která zůstala po povodních z června t.r. natolik poškozená (zaplaveny byly suterénní prostory s kotelnou a vzduchotechnikou), že musela zůstat mimo provoz a v divadle nelze hrát. Rekonstrukce se s největší pravděpodobností protáhne na celou divadelní sezonu a soubor tedy musí hrát i zkoušet mimo svou domovskou scénu.

V současné době Divadlo pod Palmovkou hostuje v Divadle v Dlouhé, v Divadle Komedie a v Divadle ABC. Koncem října měla premiéru hra F.G.Lorcy KRVAVÁ SVATBA, kterou nastudoval nový ředitel Michal Lang. Další novinkou bude komedie mladého skotského dramatika D.C.Jacksona MŮJ ROMANTICKÝ PŘÍBĚH, premiéra je naplánována na konec ledna 2014.

V repertoáru Divadla pod Palmovkou najdou diváci nejen velké dramatické příběhy, ale i skvělé komedie a nově i představení reflektující současné problémy. V hereckém souboru se objeví nové mladé herecké tváře. Návštěvou a koupí vstupenky podpoříte divadlo a navíc zde jistě strávíte příjemný večer!

PROVOZ POKLADNY:

Přestože se momentálně nehraje na jevišti Divadla pod Palmovkou, pokladna divadla v Zenklově ulici zůstává v provozu ve všední dny od 10 do 18 hod.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Divadlo pod Palmovkou nabízí i další akce

Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Divadlo pod Palmovkou

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!