Osm výjimečných žen, osm inspirativních životních příběhů. To je TEDxPragueWomen 2013

Osm výjimečných žen, osm inspirativních životních příběhů. To je TEDxPragueWomen 2013

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


6. prosince 2013 si v kalendáři pořádně zvýrazněte. V pražském kině Světozor si pro nás totiž připravili nefilmovou lahůdku v podání inspirativní konference TEDxPragueWomen 2013.

O co jde? Primárně o vstřebávání inspirace! O poznání zajímavých lidí s tak trochu odlišným pohledem na život. TEDxPragueWomen je o ženách a jejich příbězích, není však určen pouze pro ženy, naopak, zájmem organizátorů akce je přilákat co nejpestřejší publikum bez ohledu na pohlaví, věk nebo profesi.

Jak jsem zmiňoval, TEDxPragueWomen je o příbězích. Od Šťastného smolaře jsem si s jeho dovolením ten "pozvánkový" vypůjčil...

...

Bylo to v loňském roce, kdy jsem se zúčastnil mé první konference TEDx (TEDx Prague). Přiznávám, že do té doby jsem o TED konceptu příliš neslyšel. Po přečtení základních informací a programu jsem se nadchnul a účast potvrdil.
 
Říkal jsem si, zda je cena odpovídající hodnotě obsahu, který můžu později (zdarma) shlédnout na internetu. Také páteční oslava před akcí nebyl úplně dobrý nápad :). Jak to dopadlo? TEDx Prague byl samozřejmě plný cenných informací, rad do života a motivace, ale právě emoce, které v sále zažíváte, jsou k nezaplacení.
 
Ženy se více a více prosazují ve společnosti a je to správné. Jejich myšlení je odlišné a tam, kde muži tápou, se ženy umějí rychle a citlivě rozhodovat. U nás ve firmě se začíná nebezpečně přibližovat počet nabíraných žen k mužům (dokonce i na poli techničtějším :). Je tedy vidět, že nám jejich hodnoty nejsou lhostejné. Vydřené úspěchy a ženský zápal pro práci nás mohou být výbornou inspirací. Proto se těším na TEDxPragueWomen 2013.
 
Neváhejte se registrovat a na viděnou 6. prosince 2013 v pražském kině Světozor!

...

TEDxPragueWomen navazuje na svého staršího konferenčního bratříčka TEDxPrague, jenž je největším a zároveň nejpopulárnějším „tedexovým" formátem v ČR a který v Praze již pátým rokem organizuje tým dobrovolníků.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!