Kryštof chystá další klubovou tour k albu Inzerát

Kryštof chystá další klubovou tour k albu Inzerát

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Kapela Kryštof se letošní podzim vrátila po vyprodaných stadionech zpět do klubů. Všech dvacet zastávek klubového turné k albu Inzerát s celkovou kapacitou přes dvacet dva tisíc lidí bylo více než měsíc dopředu vyprodaných. Nadšené reakce z prvních koncertů podzimního turné, na které navázal tlak neuspokojených fanoušků, přesvědčily kapelu kolem Richarda Krajča k přidání jarního "druhého kola".

A tak dalších devatenáct klubů a kulturních domů dostane možnost přivítat jedinečnou show, která přináší do intimního prostředí zážitek, který je srovnatelný s největšími koncerty zahraničních hvězd. Kryštof club tour 2014 proběhne od 13. února do 28. března a předprodej začne již za čtrnáct dní. Dobře si datum startu předprodeje 21.11. 2013 zapamatujte, další klubové koncerty na dlouhý čas kapela vylučuje, a lístky na podzim zmizely během pár dní.

Do zimních stadionů přivezl Kryštof obří scénu, speciální efekty a show, která byla v médiích označena jako „nejlepší koncert české kapely, co jste kdy viděli“ a diváci s tímto dojmem doopravdy odcházeli. Záznam z turné je možné stáhnout zdarma na internetu a podpořit tím charitativní projekt, který ve spojení s dražbou soukromého koncertu už nasbíral na www.indes.cz/krystof přes 2.700.000 korun a jehož výtěžek poputuje do nemocnic, které pečují o malé pacienty s rakovinou.

Do prostředí, kde dochází k nejintimnějšímu kontaktu mezi kapelou a diváky, které poskytuje vydýchaný vzduch a nulovou bariéru k publiku, nezvyklou blízkost na podiu, ale také především neopakovatelnou atmosféru, přiváží Kryštof tyto efekty z velké části také.  Pro kluby vznikla speciální animační scéna, která nabízí zcela jiný druh svícení, a do detailu domyšlený scénář koncertu překvapuje od začátku do konce. Několikrát jsou diváci zasypáni konfetami nebo balónky, tu přední řady překvapí mlžné efekty a nebo v další písni začne kreslit vlny Rubikonu laser. Všechny detaily však ani není možné sledovat, celý koncert je strhující emoční a zážitkovou show, postavenou na úspěšných písních z alba Inzerát proložených staršími hity. Navíc když se Richard vrhne zaplavat si na hlavami publika a nebo pozve nejbližší mladou slečnu z prvních řad k tanci na podiu, atmosféra v sálech je na hranici exploze.

Více na stránkách kapely: http://www.krystof.net/

Kryštof club tour 2014

13.02. Ostrava
15.02. Prostějov
20.02. Praha
22.02. Kadaň
27.02. České Budějovice
28.02. Sušice
01.03. Tábor
06.03. Kolín
07.03. Šumperk
08.03. Zlín
13.03. Brno
14.03. Dolní Benešov
15.03. Frýdek Místek
19.03. Trutnov
20.03. Česká Lípa
21.03. Litvínov
26.03. Ústí nad Labem
27.03. Liberec
28.03. Herálec

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Umělci: Kryštof

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!