Literární novinky - Křty a autogramiády

Literární novinky - Křty a autogramiády

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Křest nové knihy Tomia Okamury s názvem Umění přímé demokracie proběhne 17.10. od 17 hodin v OC Arkády Pankrác – Knihy Dobrovský. Křest a následnou autogramiádu pořáda nakladatelství Fragment.

Nová knihu Zdeňka Svěráka s názvem Po strništi bos se bude křtít v Paláci knih Luxor. Křest a následující autogramiáda začíná 16.června od 16:00. Pořádá nakladatelství Fragment a moderovat bude Hanka Koutná.

Martin Vaniak bude podepisovat knihu Čaroděj, která líčí jeho osobní i sportovní život. Již 22.10.2013 od 17 hodin se můžete těšit na podpis od této brankářské legendy. Hostem autogramiády, kterou pořádá nakladatelství XYZ bude spoluautor knihy Zdeněk Pavlis.

V úterý, 22. 10. od 17 hodin budeme v Paláci knih Luxor křtít novou knihu Martina Komárka nazvanou Poslední slovo Valtra Komárka. Knihu přijde pokřtít podnikatel Andrej Babiš. Pořádá nakladatelství Práh.

Vladimír Šmicer, jeden z nejpopulárnějších českých fotbalistů pokřtí v Paláci knih Luxor knihu nazvanou Šmíca. Křest, po kterém bude probíhat autogramiáda, začíná 30. 10. od 16 hodin. Hosty budou Ivan Trojan, Martin Vaniak, Zdeněk Pavlis.

Uvedení knihy Jiřího Kubíka Na Hradě a v podhradí můžete zažít ve čtvrtek 17.

října v 18 hodin. Knihu představí v literární kavárně Řetězová hosti Marta Kubišová a Věra Čáslavská.

Další Autogramiády a křty na tento měsíc naleznete na odkazech níže:

http://www.fragment.cz/aktuality/kalendar-akci/
http://www.kavarna.hostbrno.cz/cs/kalendar-akci
http://neoluxor.cz/akce/2013/10/

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!