Odstartovalo velkolepé Černobílé turné - Buďte u toho a darujte srdce!

Odstartovalo velkolepé Černobílé turné - Buďte u toho a darujte srdce!

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Praha, 14.10 Tip Sport Arena

(dále 15. 10. - Praha, 17. 10. Plzeň, 23. 10. Ostrava, 25. 10. Zlín, 27. 10. Brno, 29. 10. Pardubice, 31. 10. Liberec, 3. 11. České Budějovice)

Kdo si chce otestovat připravenost mega koncertů české hudební kultury na nejvyšší úrovni, má možnost navštívit velkolepé  show naší přední pěvkyně, Lucie Bílé. držitelky 15ti Slavíků, jejíž turné nese název šitý na míru - Černo-bílé turné a zaručuje pořádnou dávku kvality po všech směrech.

Málokoho by překvapilo, že je všech 11 koncertů propojeno s  charitativním projektem s nadací Konto bariéry. Proč se tedy na chvíli nezastavit, nepřipomenout krásné písně v podání okaté, pusaté a především obrovsky talentované Lucie Bílé, také přispět na dobrou věc?

Během příprav turné Lucie zmínila, že hodlá vlastnoručně uháčkovat srdíčka, která se budou na koncertech prodávat a svůj slib splnila.„Mám uháčkovaných už 300 srdíček, bílých a černých. Jedno trvá dvacet minut až půl hodiny a háčkuju skutečně všude, především pak při cestách autem. Nerada sedím někde jen tak  a ztrácím čas. Chtěla jsem, aby lidé měli taky něco, co jim mohu dát, vlastnoručně vytvořit, proto jsem ráda, že se mi daří háčkovat srdíčka a věřím, že pomůžeme těm, kteří to nejvíce potřebují,“ 

Budeme vás informovat!

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!