Event details

Brno, Výstavište 405 South Moravian region

25.4.2022 at 19:00 (Monday)

850

Buy Ticket

More Tickets

Tutanchamon přednáška Dr. Zahi Hawass Exkluzivní noční prohlídka výstavy

Tutanchamon přednáška Dr. Zahi Hawass Exkluzivní noční prohlídka výstavy

Odborník na egyptské kulturní dědictví Zahi Hawass bude mít dne 25.4. u příležitosti zahájení výstavy Tutanchamon – jeho hrobka a poklady exkluzivní přednášku a přidá i noční prohlídku výstavy.

 

Zahi Hawass – odborník na starověký Egypt – připravuje pro české publikum jedinečnou přednášku, která se uskuteční 25. 4. od 19 hodin přímo na Výstavišti v Brně. Poté čeká návštěvníky premiérová noční prohlídka výstavy Tutanchamon – jeho hrobka a poklady.

Dne 25. 4. Zahi Hawass slavnostně zahájí výstavu Tutanchamon – jeho hrobka a poklady. České republice se podařilo získat tuto velkolepou výstavu právě v roce, kdy objev Tutanchamonovy hrobky slaví 100 let. Zahi Hawass si pro tuto speciální příležitost připravil exkluzivní přednášku na téma starobylých kultur Egypta a ochrany kulturního dědictví. Zahi Hawass je egyptským garantem výstavy Tutanchamon – jeho hrobka a poklady.

Návštěvníky kromě přednášky čeká i jedinečná noční prohlídka výstavy, která bude speciálně nasvícena, aby ještě více evokovala prožitky archeologů, kteří hrobku před 100 lety objevili.

Večerní akce dokonale spojuje exkluzivní odbornou přednášku a zcela jedinečný pohled na světově proslulou výstavu. A to vše navíc den před oficiálním zahájením výstavy pro veřejnost.

Vstupenky na tuto akci – přednáška a prohlídka výstavy – se prodávají pouze v předprodeji v síti Ticketstream. Prosíme návštěvníky, aby přišli s platnou vstupenkou v dostatečném časovém předstihu, tedy v 18:30 před vchod do výstavy. Vstupenky na tuto akci nebude možné zakoupit na místě.

Více informací na www.TUT-Brno.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This event is not currently happening. No worries, our portal contains many other related events!

https://www.informuji.cz/events/jhm/253133-tutanchamon-prednaska-dr-zahi-hawass-exkluzivni-nocni-prohlidka-vystavy/
We recommend Galleries a museums - Brno Events in the area