Event details

Jindřichův Hradec, Otín 104 South Bohemian region

20.10.2022 at 18:00 (Thursday)

350

Buy Ticket

More Concerts tickets

Duo Jamaha Alfons & Marián Kotvanovci

Duo Jamaha Alfons & Marián Kotvanovci

Populární hudební seskupení DUO JAMAHA (Alfons & Marian Kotvanovci) znáte především z televizní obrazovky, kde se stali největší hvězdou hudebních pořadů.


DUO JAMAHA má na svém kontě 3 zlaté a 3 platinové desky za prodej hudebních nosičů. V Německu dokonce vydali singlové album s megahitem „Tanz mit mir heute Nacht“, za které dostali prestižní ocenění Oscara SMAGO Award 2015 za Hit tip 2015.

Jejich koncerty bývají velmi energické i zábavné. O humornou stránku se stará mladší z dvojice Marián a svým vtipným vyprávěním pobaví vždy celý sál. Hudební část koncertu je tvořena především novými skladbami, ale i osvědčenými staršími hity. Aktuální turné se jmenuje podle nového CD s názvem „JEDINÁ“, které si na koncertě můžete také zakoupit spolu s dalšími CD, DVD a dárkovými předměty. DUO JAMAHA tedy přichází s novým programem. Jejich hudební styl se dá charakterizovat jako pop-zábava od lidovek až po moderní hudbu a je určený pro všechny věkové kategorie. Toto všechno je pak okořeněno pravým záhoráckým humorem! Zlidovělé, ale i moderní domácí a zahraniční hity pak většinou nadšeně zpívá celý sál.

This event is not currently happening. No worries, our portal contains many other related events!

https://www.informuji.cz/events/jce/249844-duo-jamaha-alfons-marian-kotvanovci/
We recommend Music clubs - Jindřichův Hradec Events in the area