Skyline zvou na předvánoční večírek v ROXY

Skyline zvou na předvánoční večírek v ROXY 

Tuzemská kapela Skyline ohlásila svůj tradiční předvánoční koncert.

Kapela má po velmi zdařeném klubovém turné k desce Jungle, které proběhlo minulý rok, a je opět v plném proudu nabitého festivalového léta. Také zahraniční zastávky tvoří například známé festivaly, jako je maďarský Volt a nebo slovenský festival Grape

Uprostřed nabité festivalové sezóny kapela stihla natočit videoklip k singlu nesoucímu název Till The Morning Comes. Singl je z připravované již osmé studiové desky. Koncert na sklonku roku tak bude symbolickým rozloučením se starým materiálem a jednou érou.

"Je to tradice, kterou držíme od roku 2006, a pro nás i slavnostní uzavření koncertního roku” vysvětlují členové Skyline. Lonský vánoční koncert byl beznadějně vyprodaný, velký zájem o lístky bude i letos. Zapište si do svých diářů datum 12. prosince, koncert se uskuteční v pražském klubu Roxy.

Minulou deskou Jungle z roku 2016 si Skyline nastavili laťku velmi vysoko, deska získala řadu kladných recenzí a v hudebních cenách Žebřík také ocenění nejvyšší, v kategorii Deska roku. Z desky pochází úspěšné radiové singly, které se obsadily na vysokých příčkách v několika hudebních hitparádách. Jde především o singly jako Ocean, Rave, Timeless a nebo také například Irie.

Skupina se rozhodně neřadí mezi nováčky na scéně, letos v lednu oslavila 20 let své existence. Svůj první koncert odehráli 16. ledna 1998, kdy byli předkapelou tuzemských Tata Bojs v klubu Delta v Praze.  

Letošní novinkou je navíc i dobročinný aspekt každého z podzimních koncertů, kdy bude 10 Kč z každé prodané vstupenky a výtěžek z tentokrát placeného guestlistu věnován vybrané regionální charitativní organizaci. Výtěžek půjde na podporu výzkumu léčby Angelmanova syndromu prostřednictvím Asociace genové terapie, z.s. Tento spolek založili rodiče 1,5 ročního Olivera, kterému bylo toto velmi vzácné genetické onemocnění diagnostikováno začátkem letošního roku. 

Vstupenky na koncert jsou již k dispozici v internetovém předprodeji za 230 Kč.  

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!