Sázavafest je v plném proudu

Sázavafest je v plném proudu 

Areál dvanáctého ročníku multikulturního Sázavafestu se včerejším dnem začal zaplňovat. Dorazilo několik tisícovek lidí různých věkových kategorií.

Mezi fanoušky festivalu zavítaly rodiny s dětmi, studenti a různé věkové skupiny. Nechyběla ani starší generace, která si tento začátek festivalu opravdu naplno užívala. Celým areálem v Benešově, kde se Sázavafest pořádá, zavládla skvělá a srdečná nálada.

Na scéně se objevil například zpěvák Kamil Střihavka. Svým vystoupením také zaujala kapela Sto zvířat, která měla od příznivců a posluchačů úžasnou odezvu. Tento ročník má tato kapela v plánu odzpívat sto písní ve třech žánrových blocích, nazvaných Oldies, Janies, Čerstvees a v jednom akustickém bloku v Balbínce. Můžeme se s nimi tedy setkat i další dva dny festivalu. V jejich stopách šla i kapela Wohnout, která jako vždy nezklamala. Závěrem si přišli na své punkeři, kteří si mohli poslechnout punkovou legendu Visací Zámek a komu se ještě nechtělo spát, mohl se k ránu protančit v jiném prostoru festivalu.
 
Dnes se budeme moci setkat s jednou z největších zahraničních hvězd Molotov z Mexika, Fun Lovin´Criminals z USA, Anetou Langerovou, Mig 21, Xindl X, Monkey Business, Nightwork, Buty, Jiří Schmitzerem a dalšíma kapelama.
 
Areál se opět pomalu naplňuje příznivci hudby. Je zde k vidění mnoho zajímavostí, dětský koutek, mnoho stánků s občerstvením a samozřejmě nechybí zajímavý doprovodný program.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!