SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Roudnický košt

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na Roudnický košt 

Měsíc červen je jedním ze třech měsíců, kdy se v oficiálně zapsané vinařské obci Roudnice nad Labem připravuje velká vinařská akce. Milovníci vína se do Roudnice nad Labem sjedou v sobotu 10. června na akci Roudnický košt. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

Na návštěvníky čeká příjemně strávený den s vinařstvími, vinaři a malovinaři pouze z litoměřické a mělnické vinařské podoblasti. Roudnický košt proběhne na tzv. Letní scéně roudnického zámku. Opět se tak nabízí možnost vychutnat si vína z celé vinařské oblasti Čech a osobně se seznámit s jednotlivými vinaři. 

Nebude chybět ani cimbálové vystoupení, dětský koutek, skákací hrad, prodejce regionálních výrobků Ústeckého kraje a výstava historických traktorů. Po podvečerním oficiálním vyhlášení „Vinaře koštu" se uskuteční „afterparty koštu“ a vybrané kapely roztančí všechny příchozí. 

Pokud si chcete zpříjemnit den vínem a vyhrát vstupenky na tuto akci, stačí odpovědět na soutěžní otázku. Soutěžíme o 2x dvě vstupenky.

Soutěžní otázka:

Jaký je nejnebezpečnější škůdce vinné révy?

a) padlí révové

b) vlnovník révový

c) mšička révokaz

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište ROUDNICE). Výherce vyhlásíme 3. června. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Roudnický košt

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!