Letošní program festivalu Hrady CZ bude nejsilnější v jeho historii

Letošní program festivalu Hrady CZ bude nejsilnější v jeho historii 

Festival Hrady CZ odstartuje v pátek a sobotu 14. a 15. července na hradě Točník ve Středočeském kraji. Dále se každý následující pátek a sobotu představí potvrzení interpreti na Kunětické hoře v Pardubickém kraji, Švihově v Plzeňsém kraje, Rožmberku nad Vltavou v Jihočeském kraji, Veveří v Jihomoravském kraji, Hradci nad Moravicí v Moravskosezském kraji, Bouzově v Olomouckém kraji letošní putování uzavře fstival 1. a 2. září na Bezdězu v Libereckém kraji.

Na dvou pódiích zahrají na osmi „hradních“ zastávkách na území Čech a Moravy kapely KabátKryštofMiraiWanastowi VjecyNo Name, zpěvák Tomáš Klus a mnoho dalších skupin a interpretů.

Foto: Kabát

Program všech zastávek, dle slov organizátorů nejsilnější v historii festivalu, je letos zcela identický. Všichni fanoušci po celé republice tak budou moci na každém z hradů zhlédnout koncerty kapel a hudebníků napříč hudebními žánry, jako jsou Anna K., Dymytry, Michal Hrůza, ale také oblíbení Gaiah Mesiah, rapper Mike Spirit, Skyline, Cocotte Minute či rockové Kurtizány z 25. Avenue. Hrady CZ dávají prostor také mladým talentům, jako je Sofian Medjmedj či Pam Rabbit.

Foto: Gaia Mesiah

Doprovodný program

Koncerty se již tradičně odehrávají na loukách v těsné blízkosti hradních památek. Součástí doprovodného programu proto budou i letos legendární hradní karnevaly s vyhlášením nejlepších masek, které proběhnou v rámci programu vždy v pátek od 19.30 hodin. Každý, kdo přijde v masce, dostane dárek a nejlepší masky budou oceněny přímo na festivalovém pódiu. 

Kreativní návštěvníci se budou moci zapojit do fotosoutěže o hodnotné ceny, kterou vyhrají na základě veřejného hlasování autoři čtyř nejlepších fotek festivalu. Relaxovat sportem bude možné na basketovém hřišti v areálech festivalu. Partnerem festivalu je Národní památkový ústav, v ceně sobotní vstupenky na festival je tak na každé ze zastávek i vstup na prohlídkové okruhy hradu.

Možnosti vstupenek

Festival Hrady CZ i nadále udržuje vysoký komfort ubytování. Návštěvníci mohou opět využít VIP kemp PLUS v „hotelové“ kvalitě v ceně s postaveným stanem, dvěma karimatkami a dvěma spacáky a sociálním zařízením včetně recepce připravený na okamžité přespání bez starostí.

Samozřejmostí jsou placené VIP kempy na úrovni klasických moderních kempů se sprchami a splachovacími toaletami, úschovny kol a zavazadel, ale i klasické stanové městečko zdarma. Chybět nebudou wi-fi zóny v areálu festivalu.

Do 31. května je možné kromě výhodných lístků zakoupit v limitované sérii také permanentku Exkluziv s možností přístupu do zákulisí festivaluV ceně sobotního lístku na festival je vstup na hrad zdarmaVstupenky na festival Hrady CZ lze zakoupit v síti Ticketstream. Detailní informace na www.hradycz.cz.

Foto: archiv Hrady CZ

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!