SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na inscenaci Encyklopedie akčního filmu

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na inscenaci Encyklopedie akčního filmu 

Bláznivá sci-fi komedie na pozadí akčňáků je divokou jízdou napříč časem a českou historií. Co všechno se mohlo stát v cele Václava Havla? Jak to mohlo být s Chartou 77? Encyklopedie akčního filmu není jen Terminátorem na divadle, ale i Návratem do budoucnosti, ve kterém se může stát takřka cokoliv. Hrajeme o vstupenky na červnový termín!

Retro svět režiséra Tomáše Dianišky nás zavede do doby normalizujících komunistických predátorů i undergroundových koncertů a Magora Jirouse. V této neskutečné jízdě do minulosti navíc uslyšíte dobové fláky, hrané živou kapelou na jevišti. 

V hlavních rolích se představí Barbora Kubátová, Adam Vacula, Tomáš Dianiška, Jaroslav Blažek, Jakub Albrecht, Pavla Gajdošíková, Vendula Fialová a Jan Teplý.

Vyražte na Palmovku za sci-fi komedií o svobodných lidech v nesvobodné době. Soutěžíme o 2 x dvě vstupenky v termínu 14. června.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje rocková kapela, která patřila mezi hlavní protagonisty československého hnutí undergroundu v době normalizace?

a) The Paper People of the Universe 

b) The Plastic People of the Universe 

c) The Purple People of the Universe 

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište ENCYKLOPEDIE). Výherce vyhlásíme 31. května. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Martin Špelda

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo pod Palmovkou nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo pod Palmovkou

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!