Každá žena je vítězkou. Český běh žen v Ostravě 2023

Každá žena je vítězkou. Český běh žen v Ostravě 2023 

Český běh žen je městský silniční závod pro ženy a dívky jakéhokoli věku a jakékoli výkonnosti. Běží se na tratích centrem industriální Ostravy. Pro radost běhají jak výkonnostní atletky, tak amatérské běžkyně i úplné začátečnice. A navíc kdo neběhá, tak chodí, protože Český běh žen pojímá i závod v chůzi s Nordickými holemi.

V sobotu 3. června se pojedenácté uskuteční Český běh žen. Účastnice si mohou vybrat tratě o vzdálenostech 2,5 km, 5 km nebo 10 km. Do běhu se mohou zapojit i maminky s kočárky, a pokud znáte někoho, komu v pohybu dopomáhá invalidní vozík, může taktéž vyrazit! Český běh žen nemá žádné limity. Vždy je nejdůležitější osobní radost z výkonu.

Běh nabídne také pro všechny příchozí doprovodný program po celý den. Hudební maraton základních uměleckých škol, přehlídku dechových orchestrů, skákadla, trampolíny, sportovní soutěže, poradny, turnaje, kurzy a výtvarné dílny. To vše doplní občerstvení, příjemné posezení a možnost využít hlídání dětí.

Registrace jednotlivců a týmů

Do 31. května se lze jako jednotlivec přihlásit on-line formou. Jednotlivé závodnice jsou pak vždy vyhodnocovány ve své věkové kategorii. Kromě této varianty je na výběr také týmový závod v podobě čtyřčlenného týmu žen. Jeho název je čistě na kreativitě jeho účastnic. Tento typ závodu probíhá pouze na trati 5 km. Zároveň se členky týmu budou hodnotit i v závodě jednotlivců. Konkrétní postup pro registraci naleznete zde.

Foto: Český běh žen

Startovné s tričkem je možné zakoupit nejpozději do 30. dubna na stránkách Ticketstream.

Rodinný běh s dm

Do 31. května probíhá zároveň online registrace na rodinný běh. Do závodu se registrují jak rodiče, tak děti. V den závodu je možná registrace na místě. Účast je pro všechny zdarma!

Přesné časové rozpisy a další detailní informace naleznete na webových stránkách.

Foto: L. Ston

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!