Filmové a seriálové tipy, týden #15: Finále Barryho a úžasné stand-up komičky, upír Cage a návrat Strážců vesmíru

Filmové a seriálové tipy, týden #15: Finále Barryho a úžasné stand-up komičky, upír Cage a návrat Strážců vesmíru 

Od upírů po finále komičky a vraha či herce? Jestli vás zasáhne jakási posedlost televizní a kino zábavou, mrkněte na naše týdenní tipy, které obsahují mimo jiného i návrat Strážců vesmíru!

Renfield

Když jste ponižovaným posluhovačem nejslavnějšího upíra na světě, je to někdy řehole. Přesně takové pocity zažívá Renfield u Drákuly. Jednoho dne ale má věčné služby a shánění kořišti dost. Jak se tedy vymanit ze spárů Pána temnot? Krvelačným příběhem Renfield v hlavních rolích provedou dva Nicholasové - Hoult a Cage.

Posedlost, láska a závist 

 

Co je v domě, není pro mě. To ale neplatí pro respektovaného chirurga Williama Farrowa, který se zamiluje do synovy snoubenky Anny. A jak už to bývá, bláznivá aféra jim změní život jednou provždy. Milostný trojúhelník ve čtyřdílné minisérii nabízí Netflix a do titulních rolí obsadil trojlístek Richard Armitage, Rish Shah a Charlie Murphy.

Úžasná paní Maiselová S5

 

Úžasná stand-up komička z pera Amy Sherman-Palladino (Gilmorova děvčata) se loučí s televizními diváky. Midge Maisel udělala z herečky Rachel Brosnahan hvězdu a nyní přichystala velké finále. Od té doby, co hlavní hrdinka vystřídala za mikrofonem klubu svého neúspěšného manžela seriál posbíral na dvacet cen Emmy. Jak se příběh uzavře mohou fanoušci sledovat v páté řadě od 14. dubna na amazonské platformě Prime Video.

Barry S4

 

Poslední řadu má před sebou také nájemný vrah / herec Barry Berkman. Na své cestě lemované černým humorem vede skvělý komik Bill Hader postavu do cílové uličky, která začíná v kriminále. Barry je mentálně nevyrovnaný, a přesto dočista přesvědčený o tom, že i přes zabíjení lidí je dobrým člověkem. Bude mít jeho vášeň pro divadlo a herectví efekt, který nadobro změní jeho život a vrátí ho do společnosti? 

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always

 

Morfujeme! K třicátému výročí Strážců vesmíru připravili tvůrci výjimečný dárek. Na streamovací službu Netflix vrací původní obsazení a strašnou Ritu Repulsu, která si přišla zahrávat s časem a mstí se všemu a všem. Nechybí morfelíni a vše, co probudí tu správnou nostalgii. S podtitulem Jednou a provždy se Power Rangers vrací ještě jednou na obrazovky. 

Další novinky a recenze najdete v naší filmové rubrice

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!